• ČAROVNÁ PASTELKA

          • Dnes sme zavítali do rožňavského divadla, kde sme cestovali okolo sveta s Čarovnou pastelkou. Išlo o multimediálne koncertné predstavenie plné úloh pre deti v podaní umeleckej agentúry EMMA production, s.r.o. v spolupráci s českým výrobcom výtvarných a školských potrieb KOH-I-NOR HARDTMUTH a.s. Vďaka príbehu sme sa vydali na cestu do Európy, Afriky, Ázie, Antarktídy, Austrálie a Ameriky. 

          • BEH NA MOUNT ERNEST

          • Podporujeme zdravý životný štýl. Šport, zábava a rodina... aj o tom bol ďalší ročník už nášho tradičného športového podujatia Beh na Mount Ernest. V rámci neho mali byť na šk. dvore osadené nové edukačné panely. Tie ešte pred podujatím osadili a zabetónovali - náš p. údržbár Šaňko Zajačko a oteckovia našich detí Jozef Ďurán Bašták a Tomáš Buvala, ktorým patrí VEĽKÁ VĎAKA. Jozef Ďurán Bašták na podujatie priniesol aj skákací hrad, ktorý atmosféru len umocnil. ĎAKUJEME. Teší nás Vaša vysoká účasť a zmysel pre zábavu. Kopec Mount Ernest zdolali všetky prítomné rodiny. Blahoželáme všetkým a tešíme sa na ďalšie spoločné podujatie.

          • DEŇ NA KOLIESKACH

          • V rámci Európskeho týždňa mobility sme už tradične roztočili v našej MŠ všetky kolieska. Svojou súťaživosťou, obratnosťou, ale i odvahou sa ukázali predškoláci, strední a dokonca i naši najmenší. Za asistencie p. učiteliek sa dali do pohybu na odrážadlách, kolobežkách i bicykloch. Okrem toho diskutovali na tému "Prečo je pohyb pre zdravie človeka dôležitý a ako by sme aj menej znečisťovali ovzdušie na našej planéte Zem, keby sme menej využívali motorové dopravné prostriedky". 

            Deň na kolieskach si žili všetci :-)